Friday, April 22, 2011

Lasnamäe Muusikakooli kontsertreis Vilniusse, 14.-16. aprill 2011

14-16-nda aprillini toimus Lasnamäe Muusikakooli puhkpilliorkestri kontsertreis Vilniuse Muusikakooli. See üritus sai teoks tänu meie õpetaja Aivi Tilga sidemetele Vilniuse kooli õpetaja Jelena Berezinaga ja meie kooli direktori Maile Hariku organiseerimistööle.
Toredal kevadisel reisil meie uude sõpruskooli olid  kaasas muidugi täies koosseisus puhkpilliorkester Juri Schleifmani juhendamisel, 6 õpetajat, 2 lapsevanemat, akordionist Maria Orutar ja plokkflöödimängija Margarita Vedenina.
Vastuvõtt muusikakoolis oli hästi soe ja südamlik, meie eest hoolitseti igal sammul. Esimese päeva õhtul andsid Vilniuse noored muusikud meile kontserdi, teisel päikesepaistelisel päeval käisime ekskursioonil Trakais vanas kindluslossis ja tutvusime Vilniuse vanalinnaga. Nii nagu iga reis, nii ka see ei möödunud ilma viperusteta: olime unustanud osa ksülofonist Tallinna. Tänu sõprade abile lahenes olukord ja juba õhtul  toimus meie õpilaste menukas kontsert võõrustajatele, seejärel kõigile ühine disko, mille mõjul ootavad kõik sõbrad uut kohtumist juba sügisel Tallinnas, Lasnamäe Muusikakoolis.





No comments:

Post a Comment